Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 26/09/17

Spektakulær lysfestival lyser op i Søndermarkens mørke

  • Reflektor Light Festival vender tilbage til Sændermarken i oktober. Foto: Kim Matthäi Leland

    Reflektor Light Festival vender tilbage til Sændermarken i oktober.

    Foto: Kim Matthäi Leland
  • Foto: Kim Matthäi Leland Foto: Kim Matthäi Leland
  • Foto: Kim Matthäi Leland Foto: Kim Matthäi Leland
Festival sørger for lys i mørket.

I 2016 lyste Reflektor Light Festival Søndermarkens mørke bakker og kroge op med masser af lysende kunstværker. Det kommer til at ske igen, når festivalen er tilbage 5.-7. oktober.

Alle dage starter festivalen ved mørkets frembrud fra klokken 18.30 til 23.

10 værker er skabt helt særligt til festivalen. Poppelhøjen vil transformere sig til et lysende pejlemærke og Den Kinesiske Pavillon bliver også forvandlet til en lysinstallation.

Man kan opleve værker af både internationale og danske kunstnere. Bl.a. kan man se et værk af kunstnergruppen Obscura Vertigo, der i vinter hittede med værket »The Wave« på Ofelia Plads.

Reflektor Light Festival vender tilbage til Sændermarken i oktober. Foto: Kim Matthäi Leland

»Vores ambition er at præsentere et program, hvor man ikke kun ser og hører om lys, men mærker på egen krop, hvilken betydning og indflydelse lys og mørke har. Derfor har vi brugt mange kræfter på at udvikle eksperimenterende, inddragende og sanselige events. Med temaet »Lys og Mørke«, vil vi gerne undersøge de sanselige og emotionelle kvaliteter ved lys og mørke. Og stille skarpt på hvilken indflydelse de har på den måde, vi opfatter vores omgivelser og os selv på,« siger festivalleder Christina Dvinge.

Talks og gåture

Er man til andet end blot at opleve de lysende kunstværker, kan man deltage i talks, debatter og workshops på to indendørs scener. Man kan også deltage på forskellige vandringer rundt i haven. F.eks kan man smutte med fotograf Astrid Maria Busse Rasmussen på en fotovandring i parken. Hun eksperimenterer med lys og lyseffekter.

Foto: Kim Matthäi Leland

Der er gratis adgang for både børn og voksne.

Se hele programmet her.

Hvad: Reflektor Light Festival
Hvor: Søndermarken
Hvornår: 5.-7. oktober kl. 18.30 - 23.00.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Det mener brugerne..

 

comlemantory post

i hope more authors of this type of content would take the time you did to research and write so nice. terrarium tv review for interesting app search.