Omtale
Føj til favoritter Del Send
Udstilling | 19/04/17

Cirkusmuseet

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

På Cirkusmuseet møder du den forunderlige cirkusverden i alle dens afskygninger fra den skæggede dame til den yndefulde cirkusprinsesse. En række rekvisitter og kostumer er samlet for at fortælle dig historien om de mennesker, dyr og artister, som har formet cirkuslivet i Danmark og leveret oplevelser og underholdning til store og små. I udstillingen kan familien også udfordre hinanden gennem en række aktiviteter og finde ud af, hvem der er bedst egnet til cirkuslivet.

Giver cirkuslivet blod på tanden, kan du selv prøve kræfter med artisteriet. Hver søndag kan komme til Cirkusleg i Fægtesalen, som er museets hus indrettet til cirkusaktiviteter. Her kan du med hjælp fra museets egen cirkusartist prøve trapez, reb, stof, line, og alt hvad hjertet begærer af jongleringsudstyr. Der er plads til store grin og succesoplevelser, når hele familien kaster sig over artisteriet. Cirkusmuseet arrangerer også børnefødselsdage, skoleforløb og firmaarrangementer i Fægtesalen, hvor du selv er i centrum som artist.

På Cirkusmuseet kan du også opleve det levende artisteri. I vinter- og efterårsferien samt på udvalgte dage i løbet af året, kan du komme til forestilling på museet. Her har været alt fra søløver til klovne. Hold øje med museets hjemmeside for information om næste arrangement.

Det koster 50 kr. for voksne og der er gratis entré for børn under 18 i følge med voksen.     

Bus 1A kører lige til døren og S-togs stationen Avedøre ligger 15 min. fra museet.

Brugeromtale
Oprettet af: Mikkel Knudsen 7. jun 2009
Senest redigeret af Mikkel Knudsen 18. feb 2015
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.