serviceiconNytårstjenesten

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange nytårsarrangører.

Arrangørerne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter nytårsarrangørerne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig et godt nytår! 

Personlige oplysninger
Service indstillinger
:

Hold CTRL nede for at vælge flere køkkentyper.

Opdater Type the characters you see in this picture. Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Foto: Rasmus Kramer Schou

Sydamerikansk københavner-spot lukker: Italiensk satsning rykker ind

Farvel til Sydamerika, goddag til Italien, når Galleri K får ny restaurant.
Foto: PR
Annonce | 04/01/18

København har fået en ny bistro i ikonisk Arne Jacobsen-skyskraber

Den 2. november fik København en ny bistro, da Café Royal genåbnede på Radisson Blu Royal hotellet i centrum af København. Navnet er der ikke rørt ved, men konceptet for restauranten er helt nyt, lokalerne er komplet nyrenoverede, og chefkok Christian Paradisi er hentet fra Umami.
Foto: Rasmus Kramer Schou

Hotel d'Angleterre til tops med internationale priser

Det historiske hvide hotel på Kongens Nytorv sætter en tyk streg under kvaliteten efter de netop har modtaget to fornemme priser. Både en til hotellet og en til deres restaurant Marchal.

AOK Tjenester