serviceiconBryllupstjenesten

Udfyld nedenstående formular, og forespørg blandt de mange tilmeldte restauranter.

Restauranterne mailer derefter tilbage til dig, såfremt de kan imødekomme dine ønsker, så du i ro og mag kan sammenligne dem.

Ønsker du tilbud på andet end mad, som fx festlokaler, musik, juxebox, fadølsanlæg eller andet, skriv det da venligst i feltet "Noter".

Det er vores erfaring, at tilbud der er fremsendt uden personlig samtale,ofte kun er vejledende. Vi foreslår derfor, at du kontakter restauranterne direkte for at få uddybet de tilbud som du modtager.

AOK ønsker dig god fest! 

Personlige oplysninger
Arrangementsdetaljer
:

Hold CTRL nede for at vælge flere køkkentyper.

Geranium bruger stort set kun udenlandsk arbejdskraft. Foto: NIELS AHLMANN OLESEN

Københavnsk Michelinrestaurant raser: Mister særlig ansat

Landets eneste trestjernede Michelin-restaurant Geranium må sige farvel til sin australske souschef, fordi det er for besværligt og bureaukratisk at få fornyet hans arbejdstilladelse.
I fremtiden er det ikke kun brød, sushi og den hurtige aftensmad, der er at hente hos Too Good To Go. Den danske startup-komet udvider nu antallet af blomsterhandlere, der sælger såkaldte »lykkeposer« over appen, og laver de første forsøg med salget af overskudsvin og -øl. (ARKIV) Foto: Sofie Mathiassen
Byliv | 17/07/18

Madspilds-app udvider med rødvin og roser

Kampen mod spild fortsætter for Too Good To Go. Den danske startup-app lagde ud med at sælge overskudsmad. Nu udvider de forretningsområdet, og det kan give dig en nem overraskelse til din bedre halvdel.
Sommeridyllen intakt: Restauranten på Melsted Badehotel ved Gudhjem på Bornholm. Foto: Pelle Rink

Madanmeldelse: Herlig halløj på badehotellet

Føj til favoritter
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Havde det ikke været for idylliske Melsted Badehotels ukomfortable caféstole, havde Berlingskes anmelder Svend Rasmussen sikkert siddet over sommerfrokosten endnu.
Foto: Rasmus Kramer Schou

Aloha: Byens Bedste Takeaway indtager endnu en bydel

Nu kan du også få hawaiiansk fiskesalat i Indre By.

AOK Tjenester