Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 21/02/17

Streetmachine

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Streetmachine i Kronprinsensgade. Foto: PR

    Streetmachine i Kronprinsensgade.

    Foto: PR
Der er street wear, skateboards og fede sneakers på hylderne i Kronprinsensgade 3.

Siden 1996 har Streetmachine i Kronprinsensgade været blandt landets førende forhandlere af street wear, skateboards og gear til de legesyge storby-gutter.

Butikken, som ligger mellem H&M Man og Moss Copenhagen, har masser af afslappet, cool herretøj fra mærker som Carhartt, Stussy, Nike SB, HUF og Pendleton, og her er både bløde hættetrøjer, T-shirts, chinos, overtøj, skjorter med festlige mønstre og sjove accessories på hylderne.

Streetmachine har også masser af godter til sneaker-freaks. Op ad butikkens ene væg står Vans-, Converse-, New Balance- og Adidas-sko på stribe, og i den modsatte side af lokalet er der kasketter i alverdens farver og materialer.

Dykker man længere ind, finder man skateboards og skate-tilbehør fra både Streetmachines eget mærke og bl.a. Alltimers, Quasi Skateboards, Palace og Hotel Blue.

Hvad: Streetmachine
Hvor: Kronprinsensgade 3, København K

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.