Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 02/03/16

Social Foodies Østerbro

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Den økologiske kæde Social Foodies åbner døren til endnu en biks i København med alverdens lækre sager.

Social Foodies er en socialøkonomisk virksomhed, grundlagt i Danmark men med hjertet i Afrika, hvilket vil sige, at alle produkter bliver fremstillet i Afrika under gode forhold, og at produkterne er originale og velsmagende.

Her kan man bl.a. nyde godt af is- og chokoladevarianter, som passer til årstiden, samt frugter, nødder og løbende tilførelse af nye smagssammensætninger.

Indtil nu har den bæredygtige virksomhed kun haft tre butikker i København og omegn, men det bliver der lavet om på for lørdag den 5. marts åbner endnu en. Denne gang på Østerbrogade 128.

Det skal fejres, og derfor uddeles der masser af gratis flødeboller og is til alle mellem kl. 12 og 15 den 5. marts.

Ud over gratis lækkerier kommer bandet Papaya og synger Khosa-sange kl. 12. Og der stilles en Panna-Bane op (lige overfor butikken på Gunnar Nu-Hansens plads), som er en lille 25 m2 fodboldbane, som børn og unge kan lege på.

Hvad: Gratis is og flødeboller
Hvor: Social Foodies, Østerbrogade 128, København Ø
Hvornår: 5. marts kl. 12-15

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.