Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 14/12/11

Skål i Proviantboderne

Skål sælger vine fra fortrinsvis Frankrig - især champagne - der bærer præg af det terroir, de kommer fra. De fleste vine i butikken er dyrket efter biodynamiske metoder og har et lavt indhold af svovl.

Tyven, kokken og hans kone alias Mia & Mads Rudolf overlod i 2007 gryder, gourmetgæster og gammelt bindingsværk i Magstræde til en eks-Kommandantkok, som skiftede det Greenawayske navn ud med det frankofile Nouveau, der senere blev til den italienske vin- og spisebar Magstræde 16.

Gammel kærlighed på nye flasker med og uden bobler er nu Mads Rudolfs metier. Hans første vinbiks med det formfuldendte navn Skål lå på Randersgade på Østerbro, men i dag skal du i Frihavnen, hvor Mads Rudolfs vinbutik nummer to ligger i de gamle proviantboder på Forbindelsesvej ved Indiakaj.

Foruden mange biodynamiske vine fra små producenter har Skål et stort udvalg af bio-champagner, som du kan læse mere om på Skåls eget website og champagne-website.

Brugeromtale
Oprettet af: Anders Busk 11. dec 2017
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.