Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 18/04/12

Run for Cover

Run for Cover

Glentevej 47, 1. tv.
2400 København NV

Åbningstider

Man. - fre.: kl. 10 - 17
Lør.: kl. 12 - 16
 

 

 

 

  • Stemningsfoto, arkiv. Foto: Preben MadsenStemningsfoto, arkiv. Foto: Preben Madsen
  • Fotoudsnit: Coveret til LP'en 'Røgalarm' viser almindelige hvide 
pladecovers samlet med vrangen ud til at afsløre den rå, ubehandlede pap
 hvorpå designet er håndtrykt. Foto: PR, Run For CoverFotoudsnit: Coveret til LP'en 'Røgalarm' viser almindelige hvide pladecovers samlet med vrangen ud til at afsløre den rå, ubehandlede pap hvorpå designet er håndtrykt. Foto: PR, Run For Cover
  12  
På Glentevej i det københavnske Nordvest ligger en af de butikker, der for alvor markerer Record Store Day. Run For Cover er ikke bare en pladebutik. Det er også et pladeselskab.

...

I 2012 udgiver det sin egen Record Store Day-plade. Det bliver en opsamling med dansk dancehall, og tro mod Record Store Day-traditionen bliver det på alle måder en ekstraordinær udgivelse.

LP'en har fået navnet »Røgalarm«. Den udkommer i 300 eksemplarer fordelt på tre forskellige farver. 100 kommer på grøn vinyl, 100 på gul og 100 på rød. Coverkunsten er trykt i hånden, og i rillerne finder pickuppen musik med kunstnere som Raske Penge, TopGunn og Ham Der Hasse. »Røgalarm« kommer også til salg i andre af byens uafhængige butikker.

Men er man til hiphop og dancehall er det alligevel en god idé at lægge vejen forbi hovedkilden på Glentevej. Udover de mange CDer og LPer har butikken alt, hvad man skal bruge for at imponere de andre i gadekulturen. Her er skateboards, bøger om graffiti og masser af tøj, man kan vokse i.

Se videoen "Røgalarm - dansk dancehall vinyl, bagom processen":

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.