Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 09/09/11

Playtype

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj

I den lille enkle butik Playtype Concept, der ligger på hippe Værnedamsvej i København, finder du forskellige sager med fine typografier som bl.a. postkort plakater, krus med bogstaver, T-shirts, vinylsleeves og med mere.

Oprindeligt var tanken bag butikken, da den åbnede i 2010 som en pop up shop, at den blot skulle ligge i gaden et år, men efter enorm succes, valgte man at lade butikken blive, hvilket har vist sig at være en stor succes, da den er flittig besøgt og ofte nævnes i diverse rejseguides over København.

Men butikken er da også noget ganske særlig - den er nemlig en af de eneste i verden, der udelukkende har dedikeret sig til typografier.

Udover deres egne værker samarbejde Playtype også løbende med forskellige partnere. De mange fine sager kan både købes i den fysiske butik på Værnedamsvej eller online på playtype.com

Hvad: Playtype Concept Store
Hvor: Værnedamsvej 6

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.