Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 30/10/15

O-S-V Secondhand Fashion

O-S-V Secondhand Fashion

Peder Hvitfeldts Stræde 4
1173 København K

Åbningstider

Mandag – fredag 11.00 – 18.00
Lørdag 11.00 – 16.00

Kontakt

32 10 42 22
 

Butikstype

Genbrug

Tøj til kvinder

Tøj til mænd

Tøjbutik

 

 

 

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
Luksusvintage, der kan få både kvindelige og mandlige secondhand-fans til at klappe i hænderne af begejstring.

På adressen Peder Hvitfeldts Stræde i Indre By ligger vintagebutikken »O-S-V«. Butikken åbnede i 2011 i de store lyse lokaler med luksus secondhandtøj til både kvinder og mænd, og var dermed en af de første kommisionsbutikke, til at sælge secondhand designertøj til begge køn.

Stilen er minimalistisk og appellerer især til unge med hang til skæve tøjmærker, men der er også satset på de mere velkendte mærker som Cos, Ganni, Gestuz, Acne, Stine Goya, Mads Nørgaard, Nué Notes, Henrik Vibskov, Line&Jo, Topshop med flere.

Af internationale mærker finder du bl.a;  Isabel Marant, Alexander Wang, Balenciaga, Bllack Noir, Burberry, Chanel, Chloé, Christian Louboutin, Helmut Lang, Lanvin, Marc Jacobs, Marni, Mulberry, Paul & Joe, Phillip Lim, Prada, Sonia Rykiel, Stella McCartney og YSL.

Der bliver løbende skiftet ud i sortimentet, da butikken næsten dagligt tager imod tøj, som indleveres af private. Tøjet er typisk fejlkøb eller lettere brugt designertøj i god stand.

Hvad: O-S-V Secondhand Fashion
Hvor: Peder Hvitfeldts Stræde 4, København K

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.