Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/10/17

Modegiganten Chanel åbner to butikker i København

  • Foto: IAN LANGSDON Foto: IAN LANGSDON
Så er der godt nyt til københavnske fashionistaer.

Nu kan det begynde for alvor begynde at kilde i maven hos danske modefans. Den franske modegigant Chanel åbner to butikker i København.

Det skriver Costume.dk.

De to butikker skal begge ligge i København, hvor den ene hovedsageligt vil have tøj, accessories og selvfølgelig de legendariske tasker. Den anden bliver en del af storcentret Illums beauty-univers i stuen, hor butikken bliver en Chanel Fragrance & Beauty-butik.

Selve tøj- og taskebutikken skal ligge på Kongens Nytorv 28 ved D'Angleterre.

Læs også: Mit København: Kim Grenaa

Chanel-butikken åbner i foråret 2018, mens butikken i Illum allerede åbner i efteråret 2017.

København er kendt i Europa for at være en modeby, hvor andre giganter som Balenciaga, Saint Laurent, Prada og senest Hèrmes har åbnet Flagship Stores.

Samtidig har hovedstanden også sit årlige modemekka Copenhagen Fashion Week, som i 2018 bliver afholdt fra 30 . januar til 3. februar.

Læs også: Guide: De 5 loppesupermarkeder i København

Med den nye Chanel-butik er der nu mulighed for at grave dybt i lommen for en ny taske. Den dyreste Chanel-taske hedder Chanel Diamond Forever Classic Bag og koster 261.000 dollar eller 1,65 millioner kroner. Tasken er beklædt med 334 diamanter.

Det slår dog ikke verdens dyreste taske, der ifølge Luxos hedder The 1001 Nights Diamond Purse fra House of Mouawad og som koster vanvittige pris på 3,8 millioner dollar eller 24 millioner kroner.