Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 23/10/15

Lula 2ndhand Luxury

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
En lille luksus-vintage-oase midt i København.

På Antonigade 9 i København lige overfor »Kaf' Bar 9« ligger »Lula 2ndhand Luxury«. Butikken er ikke helt nem at se, men hvis man ved, at den er der, glemmer man den ikke sådan lige.

Lula 2ndhand Luxury er nemlig fyldt med lækre sager fra bl.a. danske mærker som Stine Goya, Baum und Pferdgarten og Wood Wood samt internationale designere som YSL, Miu Miu, Isabel Marant, Alexander Wang, Chloé, Marni, Stella McCartney og Chanel.

Hver anden måned kommer der nyt vintage til, og det gamle, som ikke er blevet solgt, ryger igen hjem til dem, der har indleveret deres designertøj fra gemmerne, derfor er der ofte nye og spændende styles at gå på opdagelse i. Alt i butikken er nøje udvalgt og er primært nye fejlkøb, som enten har prismærke i eller kun har været brugt få gange. Dermed kan man være heldig at finde varer som stadig er i butikkerne, men til en nedsat pris.

Lula 2ndhand åbnede i 2012 og er drevet af bloggeren Sara Samucha og hendes forretningspartner Liza Zetterström. De skiftes til at stå i de små lokaler, som oprindeligt var tilknyttet Berlingske Tidende, da avisen havde trykkeri i Antonigade. Derfor er bygningen fredet og alt er velbevaret med bjælker og gamle rør, hvilket giver Lula 2ndhand Luxury en rustik og hyggelig stemning.

Hvad: Lula 2ndhand Luxury
Hvor: Antonigade 9, kl. tv., København K.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.