Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 23/06/18

likehome.dk

Brugeromtale
Oprettet af: Jimmi Nielsen 23. jun 2018

Ved likehome.dk fandt vi smukke nipsting til vore bolig og have. likehome.dk har et kæmpe udvalg indenfor House Doctor interiør, Canett Furniture møbler og mange andre brands, som får din bolig til at stråle.

Er du på udkig efter nye spisebordsstole, så kan du finde dem her til fornuftige penge - der tilbydes nemlig prisgaranti på alle vore produkter. Er det spisebordsstole med armlæn, som gør at du og dine gæster virkelig kan slappe af under selskabet, eller er det rettere elegante, men simple stole, som har en behagelige siddekomfort, så finder du også det her.

Om det er ting til dit køkken, stue, entréen, badeværelset eller soveværelset, så finder du de elementer, som får dit rum til at fremstå roligt, behageligt - din bolig handler i høj grad om velvære, afslapning og at nyde tilværelsen med sin familie.

Køb ind fragtfrit på www.likehome.dk

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.