Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 19/09/16

Insula Music

  • Stemningsfoto Foto: Johannes Eisele, ScanpixStemningsfoto Foto: Johannes Eisele, Scanpix
  • Foto: PR, blågårdsgade.dk Foto: PR, blågårdsgade.dk
  12  
Billig outsidermusik og vinyler i Blågaardsgade

Hvis du vil have »den de spiller i radioen« eller noget med »ham fra X Factor«, er det ikke Insula Music, du skal besøge. Hvis du til gengæld er ude efter glemte milepæle eller den nye plade med det nye band, der spiller den nye genre på en ny måde, er den lille butik i Blågårdsgade det rigtige valg.

Den entusiastiske ejer kender sin outsidermusik. Han ved, hvor det rører sig. Derfor får han ofte de små nicheudgivelser længe før de fleste andre.

I Insula Music finder kenderne den nyeste lydkunst og de glemte jazzpionerer fra sluttressernes Paris. De finder de mest rustikke optagelser af pygmæsang og de mest brutale udgivelser fra den københavnske scene for støjmusik.

Mange af pladerne kommer i håndlavede omslag og små oplæg. De færreste nørder genkender mere end en brøkdel. Men området bag disken er fyldt med ekspertise, så de finder alligevel sagtens de plader, de ikke vidste, de elskede.

Udover nye og gamle vinyler fører butikken et mindre udvalg af kassettebånd, magasiner og CD'er. Og ligger priserne en anelse under det normale.

Brugeromtale
Oprettet af: Troels Fløe 7. jul 2010

Nye og brugte vinyl plader.

Rock, Jazz, Field recordings, World, Folk, Free improv, noise og experimetal.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.