Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 31/12/17

Good Old Days antikvitetshandel

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Brugeromtale
Oprettet af: Lena 31. dec 2017

Good Old Days beskæftiger sig med antikvitetshandel i København og på Sjælland. Grunden til at virksomheden hedder Good Old Days, er at der opkøbes gamle smykker, antikviteter og ting som har stor minde-værdi. Disse videresælges og finder derved en ny ejer, der kan have stor glæde af de pæne gamle figurer og antikviteter, som har en lang og spændende historie bag sig.

På goodolddays.dk kan der ses hvilke ting de opkøber. Det er hovedsageligt køb af Guld, Sølv og antikviteter, som Good Old Days arbejder med. Som noget nyt købes og ryddes dødsboer også og gives et bud på hvilket beløb genstandende kan købes for og hvor meget det koster at rydde hjemmet.

Alle handler starter med en indledende snak omkring stand, omfang og ofte en uforpligtende vurdering af de genstande, du måtte ønske at sælge. Tag derfor kontakt til Maja eller Michael og snak med dem om hvad du gerne vil sælgere.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.