Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/10/07

Gastronomisk Afdeling i Magasin

Åbent køkken, 2500 køkkenredskaber lige fra bagepensler til kobbergryder, gæstekokke fra gode restauranter laver mad hver weekend, og kokken Erol Antreyasan er fast tilknyttet stedet og beredvillig med råd og dåd udi kogekunsten.
Hvad enten du er gourmet eller bare godt kan lide, at dine køkkenting ser lidt godt ud, så vil du kunne mætte dit øje her.

Lokalet ligger på tredje sal i Magasin. 2500 køkkenredskaber lige fra sprøjteposer og spæknåle over kobberpander og krustadejern til trøffelhøvle og tærteforme er samlet, og midt i det hele befinder sig et åbent køkken, hvor kunderne kan få lejlighed til at afprøve køkkenredskaberne, inden de køber.

Kokken Erol Antreyasan, der tidligere ejede den franske restaurant De Gaulle på Nørrebro, er fast kok i afdelingen og rådgiver om brugen af redskaberne og tilberedning af årstidens råvarer. Desuden kan man også finde et ret pænt udvalg af kogebøger og af danske og internationale madmagasiner.

Arrangementer med kokke fra forskellige gode restautanter finder sted hver fredag-lørdag, hvor de demonstrerer, hvordan man laver for eksempel pighvar, en thanksgiving-menu eller mad med chokolade.

Læs Alt om Butikker i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Det mener brugerne..

 

Det er lækkert!

Stort og lækkert - ikke dårligt.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.