Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 18/03/11

Fillo Boutique

  • Foto: Morten Germund Foto: Morten Germund
  • Foto: Morten Germund Foto: Morten Germund
  12  
Gammel Kongevej på Frederiksberg bugner med lækre nichebutikker - heriblandt en af byens fineste lingeributikker.

Der er mange gode specialbutikker på Gammel Kongevej, der skærer sig gennem den midterste del af Frederiksberg. Og en af de absolut besøgsværdige er Fillo Boutique, der udelukkende forhandler lækkert undertøj.

”Den lille niche, man finder her i butikken, er et godt supplement til Gammel Kongevej,” siger Rikke Hjelde Lambis, indehaver af Fillo Boutique. Hun har sammensat en lang række lækre mærker, så man både finder luksuriøst hverdagsundertøj fra London og badetøj fra Bodas samt Stella McCartney, Elle Macpherson Intimates, VPL og Prinsesse Tam Tam på bøjlerne i butikken. 

"Der er rigtig mange interessante mærker på markedet, der har hvert deres særpræg," siger Rikke Hjelde Lambis. Hun fortæller, at Fillo Boutique lægger stor vægt på kyndig betjening og god service, så man kommer hjem med det helt rigtige sæt undertøj.

Fillo Boutique er i øjeblikket eneforhandler af både Bodas, VPL samt det luksuriøse undertøjmærke ”The Lake & Stars” fra New York, der på en gang er sensuelt og humoristisk. Fillo Boutique forhandler også verdens første økologiske parfumeserie, »Honoré des Prés«.

Hvad: Lækkert lingeri
Hvor: Fillo Boutique, Gammel Kongevej 87, Frederiksberg C.
Hvornår: Mandag - fredag fra klokken 11 til 18 og lørdag fra 11 til 15.

Læs også: AOKs guide til shopping på Frederiksberg

Brugeromtale

I det smukke stilistisk indrettede lokale på Gammel Kongevej 87 sœlger Fillo Boutique super lœkkert undertøj/lingeri, nattøj, badetøj, loungewear, parfume med mere. Fillo Boutique har blandt andet Stella McCartney, Elle Macpherson Intimates, Princesse Tam Tam, Hoff by Hoff, Honorés des Prés og som eneste butik i DK, Bodas, VPL og The Lake & Stars.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.