Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 03/05/15

Dora

  • Foto: Scanpix Foto: Scanpix
Man kan ikke undgå at blive fristet af lækre designervarer til hjemmet, når man træder ind hos Dora på Værnedamsvej. Kender man ikke den lille perle, kan man kun blive glad ved første besøg.

Her finder man alt lige fra skønne og rustikke møbler som borde og stole, til de lækreste nipsting man ikke kan undvære. Alt er nøje udvalgt, og man får en særlig fornemmelse af, at indehaverne selv er vilde med hver enkel genstand.

Foruden møbler finder man alt fra plakater til lamper, puder og glas. Der er ikke fokus på bestemte designere, men varer fra mange forskellige, og her er også masser af lækre vintagefund at gøre sig.

Priserne spænder vidt, så er du til forkælelse, kan du gøre ekstravagante køb. Er du på udkig efter en gave, eller en lidt billigere opgradering til hjemmet, kan her også findes fede sager til under 100 kr.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.