Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/08/18

Design din egen is med skumfiduser og glimmer

Tidspunkt

Magasin Catering

Kongens Nytorv 13
1095 København K

Kontakt

33 18 21 27
 

 

  • Adax' isdesign for Magnum. Foto: PR

    Adax' isdesign for Magnum.

    Foto: PR
Magnum Pleasure Store er igen poppet op med yndige is i Magasin.

Tag en ispind med cremet vanilleis. Dyp den i flydende hvid, lys eller mørk chokolade. Pynt med kokosflager, karamel, pistaciestykker, tørret hindbær eller skumfiduser. Og slut af med at drysse sølv-glimmer ud over mesterværket.

Sådan lyder opskriften i Magnums pop-up-shop, der åbner i Magasin på Kongens Nytorv fredag 17. august. Her kan du designe din egen Magnum-is og få en ismager til at konstruere den for dig.

Se også: Guide: 12 lækre isbarer i København

Det er femte gang, Magnum Pleasure Store popper op i København, og denne gang er den kolde sommerklassiker kommet i selskab med tre danske modebrands, som hver især har fået lov til at designe en is inspireret af sommerens eller efterårets modekollektioner.

Maria Black har designet en forgyldt, pink, hoop ørering med inspiration fra 90’erne, Second Female har designet en trés chic T-shirt med print af en fransk kvinde med røde læber og baret, og Adax har designet en tote bag i sart blå med deres blomstrede efterårsprint. Men du skal være hurtig, hvis du vil have fingere i de lækre items – de sælges nemlig kun i begrænset antal.

Vil du hellere slippe kreativiteten løs og finde på din egen kombination, kan du sammensætte din egen Magnum-is i hele pop-up-shoppens åbningsperiode fra 17. august til 9. september.

Isene koster 40 kr. per stk.

Hvad: Magnum Pleasure Store
Hvor: Magasin, Kongens Nytorv 13, København K
Hvornår: 17. august til 9. september 2018

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort