Føj til favoritter Del Send
Shopping | 24/10/17

Danmarks bedste shoppingcenter ligger i København

  • Frederiksberg Centret har tirsdag aften vundet en pris for Danmarks bedste shoppingcenter. Foto: Andreas Hagemann Bro (arkiv).

    Frederiksberg Centret har tirsdag aften vundet en pris for Danmarks bedste shoppingcenter.

    Foto: Andreas Hagemann Bro (arkiv).
  • Frederiksberg Centret, set fra Falkoner Allé på Frederiksberg. Foto: Christian LindgrenFrederiksberg Centret, set fra Falkoner Allé på Frederiksberg. Foto: Christian Lindgren
  • Merlin holder ophørsudsalg. op til 75 procent i rabat. Her er det i Frederiksberg Centret, hvor køerne voksede. Foto: Andreas Hagemann BroMerlin holder ophørsudsalg. op til 75 procent i rabat. Her er det i Frederiksberg Centret, hvor køerne voksede. Foto: Andreas Hagemann Bro
For 10. år i streg er Danmarks bedste shoppingcenter blevet kåret. Begge vindere af hovedpriserne ligger inden for den københavnske bygrænse.

Skal du svinge dankortet i tørvejr og under fine forhold, må du til hovedstaden, for der ligger Danmarks to bedste shoppingcentrer. De blev nemlig kåret tirsdag aften i samarbejde mellem Detail-forum og ICP.

Sejren gik til Frederiksberg Centret, der vandt prisen som Danmarks bedste shoppingcenter over 25.000 m2, mens Spinderiet i Valby vandt den anden hovedpris som Danmarks bedste shoppingcenter under 25.000 m2.

Læs også: Nu får københavnsk bydel kæmpe shoppingmekka

Det fremgår i motiveringen, at Frederiksberg Centret blandt andet vandt for sit mix af butikker og en indretning i tidens stil, mens Spinderiet vandt for at være et moderne citycenter og utraditionel arkitektur.

Frederiksberg Centret vil ydermere være repræsenteret i konkurrencen om at blive Skandinaviens Bedste shoppingcenter i 2018.

Kåringerne fandt sted ved et arrangement i Mogens Dahls koncertsal i København.

Læs også: Guide: Her er Malmøs bedste butikker

Afgørelsen skete på baggrund af 100 interviews med stamkunder i hvert af de 24 deltagende centre og gennem en jurys bedømmelse af centrets ledelses besvarelse af et spørgeskema om forskellige forhold i centret.

Blandt andre priser vandt herningCentret som Danmarks bedste aktiviteter, Waterfront i Hellerup vandt for Danmarks flotteste center og Danmarks hyggeligste center gik til Rødovre Centrum.