Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 27/12/17

coverzone

Brugeromtale
Oprettet af: Zlat Dragohvic 27. dec 2017
Senest redigeret af Bruger 1724484 18. sep 2018

De fleste scroller sig frem til et lækkert cover til den ny mobil, smartphone eller tablet. Det giver rigtig god mening at starte online, for udvalget er så enormt, at det giver dig ekstra frihed at sidde på cafeen eller hjemme i sofaen og udsøge det eller de covers, der lige passer dig.
På coverzone.dk har vi gjort det let og enkelt at finde det, du kunne tænke dig, men uanset hvor du surfer hen for at finde dit cover eller mobiltilbehør, så vil vi gerne give dig nogle enkle tips.

1.
Tjek at onlineshoppen er e-mærket. Det giver dig som kunde en sikkerhed for, at alle e-handelsregler bliver overholdt, at forretningen løbende bliver kontrolleret, og at du har en købersikkerhed for op til 10.000 kr. pr. handel, når det gælder fysiske produkter.

2.
Tjek om forretningen har prisgaranti, så du er sikker på at få den vare, du nu vælger, til markedets bedste pris. Med en prisgaranti kan du typisk indenfor 7 dage efter dit køb få differencen dækket ind, hvis du kan dokumentere at præcis samme vare har været sat til salg til en billigere pris.

3.
Tjek at du kan betale sikkert og krypteret med alle kendte korttyper som VISA Dankort, VISA Electron og Mastercard, og at du kan bruge MobilePay. Det giver dig størst mulig frihed til betalingen, og forretningen bør ikke trække pengene, før varen er afleveret til distributøren, så den er på vej til dig.

4.
Tjek om forretningen refunderer fejlkøb indenfor 14 dage og omkostningsfrit sender en ny vare, hvis du modtager et produkt med fejl eller mangler. Det skal fremgå af forretningens hjemmeside, så du kan føle dig tryg i hele processen

5.
Tjek at det er nemt at ringe eller maile til forretningen og komme igennem til et levende menneske. God service handler om, at du som kunde bliver hørt og føler dig sikker på, at du får hvad du forventer for dine penge.
Hos Coverzone.dk er du altid velkommen til at ringe eller maile, og måske er det grunden til, at vi har glade og tilfredse kunder.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.