Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 15/12/17

Blomster på Striben

Brugeromtale
Oprettet af: Katrine Damgaard 15. dec 2017

Mere end en blomsterforhandler
Blomster på striben tilbyder meget mere end blomster. De er beliggende i Ballerup tæt på Smørum og Storkøbenhavn. I butikken har de et stort og spændende udvalg, og du finder blandt andet:

- Brugskunst
- Dekorationer
- Vin
- Blomster
… og meget mere!

Hvad end du står og mangler, så tilbyder Blomster på striben udbringning, som gør det hele nemmere for dig, når tiden er knap.

En verden af smukke blomster
Blomster på striben leverer blomster, som skaber glæde og tryghed. Blomsterbutikken laver alt fra buketter til dekorationer. De tilbyder unikke løsninger, hvor flot håndværk og professionel kundeservice er i højsædet. Blomster på striben lægger stor vægt på at skabe imponerende og individuelle buketter til favorable priser.

Kontakt dem i dag
Du er altid velkommen til at kontakte blomsterbutikken på telefonnummer 44 65 50 50 eller besøg dem i butikken på Baltorpvej 11 i Ballerup. Her har du mulighed for at foretage en hurtig og nem bestilling af buketter til livets stunder. De står altid klar til at skabe buketter, der passer præcis til dine ønsker og behov.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.