Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 05/03/18

Axel

  • Foto: PR Foto: PR
Der er luksusmærker på stribe og lækre sko på hylderne hos Axel.

På hjørnet af Gammel Mønt og Antonigade i Indre By holder herretøjsforretningen Axel til.

Forretningen er en gammel Aarhus-kending, som slog dørene op i det jyske i 1993, og siden 2009 har københavnerne også haft mulighed for at shoppe modetøj hos Axel.

Udover en række velkendte brands som Kenzo, Paul Smith og Calvin Klein finder man mindre kendte internationale luksusmærker blandt Axels sortiment.

»Vores stil er uformel, velklædt og med øje for høj kvalitet og lækre detaljer,« siger butikschef Mikkel Weyde, og med et glimt i øjet tilføjer han: »Vi er det lækre alternativ til ham, der er træt af at gå i det samme som alle de andre, men dog ikke ønsker at trække i sølv tights og en skjorte, der er designet på hovedet, for at skille sig ud.«

Se også: AOK guider til alle byens lagersalg

Er man på udkig efter nye sko, er der også råd for det. I butikkens ene hjørne kan man gå op ad en lille trappe og finde skoafdelingen, som byder på et udvalg af lækkert fodtøj fra bl.a. Alberto Fasciani, RM Williams, Paul Smith, Diemme og Officine Creative.

»Der har længe manglet en butik med ordentligt udvalg af lækre sko til mænd i København, og for et par år siden begyndte vi at bruge en del kræfter på dette. Vi mener selv, at brand-mixet og diversiteten i vores efterhånden store skoudvalg er det bedste i Norden – second to none – og det er så fedt at se og mærke den respons, vi har fået på det,« siger butikchefen stolt.

Hvad: Axel
Hvor: Gammel Mønt 1, København K

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.