Omtale
Føj til favoritter Del Send
Shopping | 24/05/16

Aesop

Aesop

Værnedamsvej 7
2000 Frederiksberg

Åbningstider

Mandag-torsdag: kl. 10–18
Fredag: kl. 10–19
Lørdag: kl. 10–16
søndag: kl. 12–16

Kontakt

33 22 18 26
 

 

 

 

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
Frederiksberg har fået en ny australsk skønheds-darling af den fine slags.

Det australske skønhedsmærke Aesop har netop åbnet deres første signaturbutik i Danmark. Indtil nu har man kun kunne købe de lækre produkter i Holly Golightly på Møntergade, men den 29. april åbnede Aesop på Frederiksberg, og dermed kom København i skønheds-liga med storbyer som London, Berlin, New York og Los Angles, hvor brandets øvrige butikker ligger.

Butikken ligger på Værnedamsvej 7 og er enkel indrettet med sit nordiske design af messing og træ samt en palet inspireret af den danske maler, Vilhelm Hammershøi. Facaden har den karakterise grønne farve, som alle de andre butikker, og det apoteker-lignende look går også igen.

Det er dermed en stilren og enkel butik, hvor de plantebaserede og laboratoriefremstillede produkter rigtig kommer til deres ret.

Her finder du hele udvalget af Aesops produkter både til hud, hår og krop.

Læs også: Guide: De 5 gode butikker på Strandvejen

Siden Aesop blev grundlagt i 1987 af australieren Dennis Paphitis, har idéen bag brandet været at skabe rene skønhedsprodukter, der lige som i dag er, baseret på ingredienser fra planter.

Brandet lover ikke mirakler, men nøgleord har altid været ærlighed, integritet og know-how, hvilket har givet skønhedsprodukterne et højt kvalitets stempel.

Foto: Gita Femhøj

Hvad: Aesop
Hvor: Værnedamsvej 7, 2000 Frederiksberg

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.