Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 13/10/14

Zangenbergs Teater

  • Foto: PR Foto: PR
Zangenbergs Teater er et børne- og familieteater med 33 års erfaring i at producere underholdende og eventyrligt teater på et højt professionelt niveau og helt i øjenhøjde med sit publikum.

Zangenbergs Teater har til huse i dejlige nyindrettede lokaler i Pilestræde 59, ca. 7 minutters gang fra Nørreport Station, hvortil man kan tage både regionaltog, S-tog, Metro og et hav af busser.

Teatret henvender sig primært til børn i alderen fra 0 til 10 år, og spiller forestillinger med det eventyrlige og fantasibefordrende i højsædet. De ønsker at udfordre og kilde fantasien og forene den genkendelige verden med magiens univers i visionære og vedkommende forestillinger.

Zangenbergs Teater har været nomineret af AOK til Byens Bedste 2 gange. I 2004 til ”Det bedste teater i København” og i 2011 til ”Byens Bedste Børneoplevelse”.

I 2004 modtog teatret en Reumert for årets bedste danske børneforestilling med ordene: Dansk børneteater i særklasse.

Den hyggelige lille cafe, har plads tit 50 siddende gæster, er åben 30 min. før hver forestilling. Der sælges te, kaffe, sodavand, saftevand, plakater m.v. til yderst rimelige priser.

Efter alle vores forestillinger kl. 11.00 kan institutioner og skoler bestille plads til at spise deres medbragte mad. Da cafeen kun kan rumme ca. 50 gæster skal spiseplads bestilles.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.