Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 11/10/16

Tryl, trick, gode historier

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Tryl, trick, gode historier

Brugeromtale
Oprettet af: Mikael Kristian Hansen 11. okt 2016
Senest redigeret af Mikael Kristian Hansen 17. okt 2016

Halfdan de Luxe onsdag og torsdag i efterårsferien i Hofteatret er en – gratis – underfundigt og ligefrem topprofessionel forestilling for børn, barnlige sjæle og rigtige voksne skæve og ukendte digte af Halfdan Rasmussen og tryllekunstneren, jongløren, standupper og rapper Erik Jensby. Oplagt for mindre og større grupper fx fra fritidshjem og klubber. Husk tilmelding - se nedenfor.

Halfdan de Luxe er en forestilling, hvor Halfdan Rasmussens kendte og mindre kendte digte bruges som ramme om en helstøbt forestilling, der stritter muntert, underfundigt og alvorligt i alle retninger. Verdenshistorien og hverdagslivet, fremtiden og glad videnskab gennemgås på en letforståelig måde, alt imens bolde, reb og papirer håndteres på poetisk og magisk vis. Her går artisteri, digte, magi, balloner, humor og fysisk komedie hånd i hånd med sær og sjov musik. Her vil voksne og børn vil grine sammen, af og til ikke samtidig. Halfdan de Luxe er en forestilling med skarp tunge og glimt i øjet., hvor man smiler og ler, får tændt for barnetroen og tænker: Ei blot til lyst – i 40 minutter! En evighed for folk uden humor.
For hvem? For alle aldre – anbefales fra 8 år og uendeligt opad.
Gratis for børn og unge under 18 år. Voksne betaler ordinær entre og alle kan bevæge sig frit rundt i Teatermuseet i Hofteatret før og efter forestillingen – oplev teatrets snart 250 år interiører og historiske atmosfære og se udstillingerne.

Hvornår?
Onsdag 19. oktober kl. 13.00
Torsdag 20. oktober kl. 13.00

HUSK TILMELDING på info@teatermuseet.dk eller tlf. 33 11 51 76 (kun tirsdag, onsdag og torsdag kl. 11-15)
Emneord: Halfdan de Luxe. Husk at angive dag, dato, tidspunkt – og ikke mindst antal deltagere.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Foto: Ikke oplyst

Oplev en samtidig og relevant udstilling på Nivaagaards Malerisamling: "Hvad der kan tænkes, kan tegnes. Karikaturtegneren Jens Hage"