Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 13/10/17

Tove! Tove! Tove!

Tidspunkt

Det Kongelige Teater, Skuespilhuset

Sankt Annæ Plads 36
1250 København K

Kontakt

33696969
 

Genre

Skuespil

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

Tove! Tove! Tove!

Brugeromtale
Oprettet af: Det Kongelige Teater 13. okt 2017
Senest redigeret af Det Kongelige Teater 13. okt 2017

Masser af lækker musik, smukke tekster og rørende og humoristiske skuespillerpræstationer. Hvis man elsker Tove Ditlevsen, så går man ikke galt her.

Vi fejrer 100-året for Tove Ditlevsens fødsel med et gensyn med teaterkollektivet Sort Samvittigheds personlige fortolkning af Tove Ditlevsen og hendes værk. En kompromisløs skildring af livet – ligesom Tove Ditlevsen selv gjorde det.

Tove! Tove! Tove! har gået for fulde huse i 2015 og 2016 på alle tre scener i Skuespilhuset og på turné landet rundt. Forestillingen modtog en Reumert som Årets musikforestilling og Teaterforeningernes Pris som Årets Turnéforestilling i 2015.

Tove Ditlevsens liv og værk smeltede sammen, når hun gav danskerne et usminket indblik i sine ulykkelige ægteskaber, narkomani, depressioner, indlæggelser og alkoholmisbrug – samtidig med at hun rådgav om familieliv og parforhold i sin populære brevkasse i Familie Journalen. På én gang fuld af paradokser og folkelig appel var Tove Ditlevsen både neurotisk festoriginal og inkarneret livsnyder med en kæmpe appetit på livet og på mænd.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort