Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 28/04/16

Teater Grob

  • Foto: PR Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  12  
Teater Grob er altid garant for nærværende samtidsdramatik og en kreativ atmosfære.

Grob skaber vedkommende forestillinger, der i et tilgængeligt, organisk formsprog afspejler og perspektiverer vores samtid.

De skaber teater, hvor den troværdige og nærværende spillestil er i højsædet, og hvor tekst og iscenesættelse konstant søger at skabe de bedste betingelser for, at publikum kan blive forført og ramt.

Selve teatersalen rummer 145 siddepladser, der alle har et godt udsyn til scenen. Du kan med fordel varme op til forestillingen i teatret hyggelige café og bar, der byder på alt fra kaffe til øl og vin.

Ledelse
Teater Grob var fra 1993-2004 et ensembleteater, og fra 2005-2015 et trekløver ledet af Thomas Levin, Per Scheel-Krüger & Maja Ries. Siden 2015 har Per Scheel-Krüger været teaterchef på stedet, mens Maja Ries er administrativ chef.

Historien bag
Grob flyttede til Victoriagade på Vesterbro i slutningen af 1990'erne og gennemgik i samme periode en proces fra undergrunds-trup til mere etableret teater. Siden sommeren 2009 har GROB haft til huse på Nørrebrogade 37 (tidl. "Kaleidoskop" og før det "Københavneren"). Oprindeligt bygget som Nørrebro Biograftheater tilbage i 1912.

Repertoiret
Repertoiret består af nyskrevet dansk dramatik, dels lavet i samarbejde med eksterne dramatikere og instruktører, dels forfattet og iscenesat af teatrets egne folk. Nøgleordene er nerve, energi og identifikation - i historier, der oftest hentes i unge/yngre danskeres hverdagsunivers.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.