Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 22/06/18

SEEBACH musical på Det Kongelige Teater

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:

SEEBACH musical på Det Kongelige Teater

Brugeromtale
Oprettet af: Helene Obel 22. jun 2018
Senest redigeret af Helene Obel 9. jul 2018

Efter at have sat rekord på rekord på Fredericia Teater og i Musikhuset Aarhus drager musicalen SEEBACH nu videre til sit sidste stop på turnéen på Det Kongelige Teaters Gamle Scene i København.

SEEBACH fik urpremiere på Fredericia Teater den 29. september 2017, hvor forestillingen blev den længst spillende i teatrets historie. Forestillingen satte forsalgsrekord, og det samlede billetsalg har netop passeret 180.000 billetter, SEEBACH matcher dermed teatrets hidtil bedst sælgende forestilling ”Shu·bi·dua – The Musical”. Derfor forlænges spilleperioden i København, og SEEBACH kan nu opleves frem til 5. august.

Om musicalen
SEEBACH er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik. Om far og søn - Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og, ikke mindst, musikken der indrammer det hele. Det er en fortælling om popularitet og kritik, om legen og alvoren, om drømme og nederlag, om at mødes og skilles, om det at være sin egen, og om den arv der altid vil følge os. Kom med på en rejse gennem de sidste 50 års dansk musikhistorie: Fra 1960’ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix-vindere, og især til toppen af vore dages hitlister – fra de helt store sceners rampelys til de mørkeste afkroge af livet bag dem.
Tilsat alle de store og folkekære hits bliver SEEBACH en storslået og overrumplende forestilling, der vil bringe publikum helt tæt på én af de mest rørende, tragiske og livsbekræftende fortællinger i dansk pophistorie.

Billeder af Søren Malmose.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort