Omtale
Føj til favoritter Del Send
Scene | 20/04/17

BestTellers

Hos BestTellers kan alt ske. Siden år 2000 har den lille scene eksisteret i København. Scenen er skabt til historiefortælling, og den er den eneste af sin art i København, der er hundrede procent dedikeret til historiefortælling.

BestTellers holder til i Krusågade på Vesterbro, hvor de hele tiden har gang i nye projekter. Her udforsker de måden, hvorpå man fortæller historier, og det gør de med stor opfindsomhed. Hos BestTellers arbejder de med flere forskellige koncepter.

Et af dem er Stories in the Dark. Her bliver der fortalt historie i komplet mørke, så det kun er ordene og lydene man kan fornemme.

Et andet koncept er Tea & Tales, hvor man drikker te mens man hører historier. Laura Kamis Wrang og Ellen Dahl Bang er faste værtinder til Tea & Tales, hvor de altid har inviteret spændende gæster til at hjælpe med at fortolke og fortælle.

Hver søndag formiddag kl. 11-12 er der familiesøndag på BestTellers. Her er der super underholdning for de yngste.

 

 

Brugeromtale
Oprettet af: Andreas Boeskov 21. apr 2017
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.