Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/03/15

Wolfie

Wolfie

Mozarts Plads 1B
2450 København SV

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 07.30-18.30
Lørdag og søndag kl. 08.00-18.00.
 

 

 

 

  • Foto: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
  • Foto: Ditte Ingemann Foto: Ditte Ingemann
  12  
I den sekskantede pavillon på Mozarts Plads kan man finde noget af det, som Sydhavn så længe har manglet: Kvalitetskaffe og godt bagværk.

Wulfie, Wålfie og Wolfie. Den nyåbnede kaffebar på Mozarts Plads har mange kære kaldenavne og siden dennes åbning har der været knald på.

Det er den 25-årige Lasse Skjønning Andersen – bedre kendt som manden bag Grød – der har kastet sin kærlighed over Sydhavn og åbnet den populære kaffebar, som sætter kvalitet og økologi i højsædet.

Lasse Skjønning Andersen er selv opvokset i Københavns Sydhavn, og det er derfor ikke gået forbi hans næse, at bydelen manglede et sted, hvor man kunne nyde en kop kaffe, et godt stykke bagværk eller endda en lækker brunch i hyggelige omgivelser. Derfor kunne han ikke andet end at slå til, da den tidligere ejer af kunstcaféen ”Monster Times” satte den sekskantede oase til salg.

Sydhavn fra en ny side

Wolfie er et fiktivt kælenavn for den store komponist Wolfgang Amadeus Mozart, og kaffebaren ligger i Sydhavns trafikale knudepunkt, hvor alle tilstødende gader også er opkaldt efter tidens store klassiske komponister.

Kaffebaren byder både lokale og københavnere på friskbagt surdejsbrød, frisklavet lemonade og en surdejstoast med skagenskinke og vesterhavsost, man sent vil glemme. Herudover kan kaffebaren noget som ingen af bydelens mange pizzariaer, grillbarer og værtshuse længe har kunnet. Den kan servere en friskristet kaffe - og endda en god af slagsen.

Hermed fylder Wolfie et ’hul’ i Sydhavnen, og viser at bydelen kan andet end at lægge hus til trafikal gennemkørsel og diverse krimiserier.

Lasse Skjønning Andersen er stolt over at kunne vise Sydhavn fra en ny side, da han mener, at den oversete bydel med sin lokalpatroistisme kan meget mere, end hvad folk lige går og tror.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.