Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/06/16

Vaffelbageren

Vaffelbageren

Nyhavn 49
1051 København K

Åbningstider

mandag 10–00
tirsdag 10–00
onsdag 10–00
torsdag 10–00
fredag 10–00
lørdag 10–00
søndag
(Grundlovsdag)
10–00
Åbningstiderne kan variere

Kontakt

33 14 06 98
 

 

 

 

  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  • Foto: Gita Femhøj Foto: Gita Femhøj
  12  
Når man er på slentretur ned ad Nyhavn, og solen skinner, er det oplagt at nyde en lækker isvaffel fra Vaffelbageren.

Når man er på slentretur ned ad Nyhavn, og solen skinner, er det oplagt at nyde en lækker isvaffel, og det har det været i mange år. I hvert fald siden 1953, hvor Vaffelbageren åbnede på adressen Nyhavn 49. I dag er stedet en af de få eksisterende vaffelbagerier og opskriften bag de sprøde skaller holdes da også hemmelig ikke mindst fordi den stammer helt tilbage fra 1920.

Det gamle vaffelbageri består af hele fire isdiske, som dagen lang sælges ud af softices, kugleis og belgiskevafler med friskpisket flødeskum, hjemmelavet guf, syltetøj og drys. Derudover kan man også købe friskkværnet kaffe, som alt sammen kan nydes på bænke ude foran eller siddende langs kajen.

Man kan både vælge at få en klassisk softice eller en gammel dags isvaffel med kugler, hvor man bl.a. kan vælge mellem et helt klassiske udvalg som chokolade, jordbær og forskellige sorbet is eller de mere avancerede rom/rosin, kaffe, daim , lakrids og oreo. Priserne starter fra 30 kr. for en softice og 35 kr. for en gammel dags isvaffel.

Foto: Gita Femhøj

Hvad: Vaffelbageren
Hvor: Nyhavn 49, 1051 København K

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.