Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/03/12

The Laundromat Café på Frederiksberg

The Laundromat Café på Frederiksberg

Gammel Kongevej 96
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

Man-fre 8-24, lør-søn 10-24

Kontakt

55 56 55 50
 

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Køkkentype

Cafekøkken

Atmosfære

Nye steder

 

 

 

  • Baby- og børneafdelingen på The Laundromat Cafe på Frederiksberg. Foto: Else BjørnBaby- og børneafdelingen på The Laundromat Cafe på Frederiksberg. Foto:
  • The Laundromat Cafe på Gammel Kongevej 96. Foto: Else BjørnThe Laundromat Cafe på Gammel Kongevej 96. Foto: Else Bjørn
  • Legehjørnet på The Laundromat Cafe på Frederiksberg. Foto: Else BjørnLegehjørnet på The Laundromat Cafe på Frederiksberg. Foto:
  • Nej, The Laundromat på Frederiksberg har ikke to pusleborde - det ene er blot et spejlbillede. Foto: Else BjørnNej, The Laundromat på Frederiksberg har ikke to pusleborde - det ene er blot et spejlbillede. Foto: Else Bjørn
  • Islandske Fridrik Weisshappel er manden bag The Laundromat Café. Her er han fotograferet ved legebordet på Østerbro-filialen i Århusgade. Foto: Søren BidstrupIslandske Fridrik Weisshappel er manden bag The Laundromat Café. Her er han fotograferet ved legebordet på Østerbro-filialen i Århusgade. Foto: Søren Bidstrup
Brunch på den baby- og børnevenlige cafe The Laundrotmat Café på Frederiksberg.

Islændingen Fridik Weisshappel, som også står bag de to børnevenlige Laundromat-cafeer i Elmegade og på Østerbro, rykkede i 2011 ind på Gammel Kongevej overfor Meyers Deli.

Cafeen på Frederiksberg blev tredje i København. Men Fridik afviser, at han vil være en stor kæde.

"Jeg har ikke en ide om, at jeg skal have så og så mange cafeer. Jeg elsker, det jeg laver, og når jeg har åbnet den på Frederiksberg, så tager jeg det derfra. Jeg kan godt lidt at komme forbi mine cafeer et par gange om dagen, og det kan man ikke nå, hvis man har 50.

Cafeen på Frederiksberg er 170 kvadratmeter stor og har plads til en anelse flere gæster end den på Østerbro, men der er ikke mere plads. Har man babyer eller børn med, er det en god ide at sætte sig tæt ved det lille legehjørnet og toiletterne med puslebord. Du kan stille barnevognen udenfor vinduet på sidevejen fra Gl. Kongevej, så du kan holde øje med guldklumpen.

Ligesom de to andre cafeer er cafeen på Gammel Kongevej udstyret med vaskeri, puslebord, gratis trådløst netværk og 8000 bøger, som du kan låne at læse i og købe med hjem, hvis du vil.

Menukortet er, som stamgæster kender det fra de andre Laundromat: morgenmad med mange valgmuligheder og brunch for både børn, helsefreaks (prøv den hjemmelavede æble/gulerods/ingefør-juice) og tømmermændsramte og senere på dagen burger, fiskesuppe, braiseret lammeskank og kaffe, kaffe, kaffe.

Læs mere

Guide til flere cafeer, hvor man må amme
Guide til 5 gode tesaloner

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.