Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 06/04/18

Souls

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: Sweat Sneak Studio Foto: Sweat Sneak Studio
  • Foto: Sweat Sneak Studio Foto: Sweat Sneak Studio
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Super hyggelig og afslappet vegansk café på Østerbro, med noget af byens bedste veganermad og cocktails.

Københavnerne kan nu sige goddag til boghvedepizza, avokado smash, quinoa­pandekager og sunde juicer på den bæredygtige måde.

Cafeen Souls på Østerbro vil gerne gøre en forskel, og her er fokus på lokale råvarer. Souls ligger på den hyggelige Melchiors Plads, som enddog er blevet pyntet endnu mere op med lanterner, lyskæder og masser af planter, så stemningen er i top, hvis man vælger at sætte sig ude på det populære torv.

Foto: PR

Bag Souls står to australske fyre, Matthew og Jason, som har slået sig ned i København. Deres afslappede væsen og altid store smil gør som regel et besøg herinde til en fornøjelse.

Indenfor er alting lavet af ejerne selv og deres venner, hvilket betyder flere møbler af genbrugspaller og hængende glødepærer, men de formår alligevel at fremmane en yderst hyggelig vibe.

»Vi prøver egentlig at være et vegansk spisested, hvor man aldrig rigtig opdager den veganske del. Det falder helt naturligt, og så går vi altid efter så meget smag i retterne, at man ikke tænker vi er alt for øko-agtige. Vi har haft mange mænd herinde, der næsten har tabt kæben, når deres kærester fortæller dem, at de lige har spise vegansk - og er blevet mætter,« lyder det fra Jason.

Her kan man nyde sin morgenmad, brunch, salater, vegetarburger eller blot en kop kaffe.

Aftenkortet byder bl.a. på pizza, ramen, salater og en pulled 'pork' burger hvor kødet er erstattet med seitan.

Foto: PR

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.