Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/02/17

Slurp Ramen Joint

  • Foto: PR Foto: PR
Ramen-restaurant i Nansensgade med hjemmelavede nudler og styr på smagene.

Ramen er for Japan, hvad pizza er for Italien. Og som vi alle ved, så kan der være stor forskel på kvaliteten af pizza.

Hos Slurp Ramen i Nansensgade sigter de mod ramen-toppen.

Læs også: Se billederne: Her er Hotel d'Angleterres vilde Afternoon Tea med champagne

Sådan må det nødvendigvis være, når køkkenchefen og medejeren hedder Philipp Inreiter. Han har nemlig arbejdet på både Noma, Relæ herhjemme, inden han tilbragte lang tid i Japan for at studere ramen - blandt andet ved at arbejde som frivillig hos RyuGin i Tokyo og Hototogisu Soba House.

Med ved sin side har han medejer Niklas Harmsen - de to mødte faktisk hinanden super tilfældigt over et mexicansk måltid hos Hija de Sanchez, og søde ramen-drømme opstod, da Niklas også har rejst meget i Japan.

De to hev så Simon Hamacher ind som restaurant-manager, og tilsammen udøver de den såkaldte Tenrakai.

Se billederne: Sådan så Trianglen i København ud i gamle dage

Det er et japansk udtryk, der betyder, at hver eneste af ingredienserne i deres skål ramen er blevet perfektioneret, så de passer i helheden. For at give deres ramen mest mulig smag og kompleksitet blander de f.eks. tre forskellige slags bouillon, inden de kommer toppings på, og råvarerne er udvalgt med største sans for detaljer.

Det hele starter selvfølgelig med selve nudlerne, som i Slurps tilfælde er hjemmelavet på deres ramen-maskine med en blanding af 30 procent mel fra japan og 70 procent ølandshvede fra Bornholm.

Læs også: Guide: Her kan du spise i Kødbyen

Slurp Ramen Joint serverer 4 forskellige ramen omkring 135 kr. - en shio(salt) og en shoyu(soya), en vegetar og en sæsonbetonet, der naturligvis skifter samt fire forskellige små starters - edemame, marv, gyoza, pickles.

Stemningen af afslappet som en autentisk japansk ramen-restaurant, hvor man sagtens lige kan droppe ind forbi til en mættende skål - og husk - når man spiser ramen må man (meget gerne) slurpe og smaske det bedste, man har lært.

Hvad: Slurp Ramen Joint
Hvor: Nansensgade 90, Kbh K

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.