Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/07/16

Simply Chocolate

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Københavns lyst til chokolade er ustoppelig, og nu er der flyttet endnu en chokoladehandler ind i stormagasinet på Kongens Nytorv.

---------
Når man tager rulletrappen ned i Magasins underetage, skal man være mere end normalt følelseskold for ikke at blive fristet. Her lokker alle de førende mærker inden for søde sager, og sørme om ikke her er åbnet endnu en. Simply Chocolate har nemlig for nylig sat chokoladerne frem i deres nye butik, så der nu er endnu mere grund til at tage ned forbi 'syndens hule'.

Simply Chocolate er stadig et ’ungt’ chokoladebrand fra 2011, men har allerede åbnet tre butikker herhjemme. I Tivoli, Illum og altså nu Magasin.

'Vi oplever stor efterspørgsel på vores chokolade og kunne ikke se anden udvej end af åbne en shop mere. Magasin Kgs. Nytorv lever op til vores ambitioner om god kvalitet, og er derfor en passende setting,” siger salgs‐ og marketingchef Martin Holmboe.

De beskriver sig selv som: 'Et mindre pusset nusset chokoladebrand med Københavner‐attitude, der tager chokoladen dybt alvorligt, men tør skille sig ud gennem selvironi, no nonsense og lidt højere til loftet'.

Og det er åbenbart noget, der har virket, for de har også fået englænderne, tyskerne, hollænderne, nordmændene og svenskerne med på vognen og eksporter til de nævnte lande.

'Vi har et chokoladebrand, der også appellerer til folk uden for de danske grænser. Simply Chocolate lader sig ikke trodse af krisen, det handler om at komme ud over stepperne og give det, som chokoladeelskere efterspørger – om det er indenfor eller udenfor DK. Vi lover, det næste år heller ikke bliver kedeligt', siger Martin Holmboe.

Hvad: Simply Chocolate Magasin
Hvor: Magasin, Kongens Nytorv 13, Underetagen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.