Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/08/15

Selmas Hjemmelavede Is

Selmas Hjemmelavede Is

Strandvejen 169
2900 Hellerup

Åbningstider

Alle dag fra kl. 12-22

Kontakt

71705060
 

 

 

 

  • Selmas Hjemmelavede Is. Foto: PR foto fra Selmas Hjemmelavede Is

    Selmas Hjemmelavede Is.

    Foto: PR foto fra Selmas Hjemmelavede Is
  • Selmas Hjemmelavede Is. Foto: PR foto fra Selmas Hjemmelavede Is

    Selmas Hjemmelavede Is.

    Foto: PR foto fra Selmas Hjemmelavede Is
  12  
En af de nyere is-perler i Storkøbenhavn.

I maj 2015 åbnede endnu en »Selmas Hjemmelavede Is« i københavnsområdet, så nu er det ikke kun is-elskere i Klampenborg, der kan nyde godt af den hjemmelavede is, som Selma tilbyder.

Når man køber en is hos »Selmas Hjemmelavede Is«, ved man, at den er lavet fra bunden. Der er ingen kunstige smagsstoffer, og stedet lægger stor vægt på at anvende gode, økologiske råvarer.

Her kan du minimum vælge mellem 16 varianter, og ud af dem er der altid seks, som er uden laktose, så også mælkeallergikere kan få en is.

Ishuset er drevet af parret Manja og Christian Idemo. Selve ideen til at starte is-foretagendet kom af, at Manjas oldemor havde et ismejeri i Sverige for 90 år siden. Hendes navn var Selma, og deraf kommer navnet til de nye ishuse i hendes minde.

Hvis man er mere is-sulten eller gerne vil glæde et selskab med noget af den hjemmelavede is, sælger »Selmas Hjemmelavede Is« også islagkager på bestilling.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.