Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/05/14

Rist Kaffebar

  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto:
Madmulighederne er mange på Værnedamsvej, der nu også har fået sin egen kaffebar.

Man kan ikke påstå, at Værnedamsvej er en særlig stor vej. Til gengæld kan man uden problemer påstå, at man kan finde stort set alt mellem himmel og jord på gaden, der går mellem dekadente Gammel Kongevej og farverige Vesterbrogade.

Blandt de mange madmuligheder finder man fx Granola, Lagkagehuset, Les Trois Cochons, Café Viggo, Falernum og LETZ SUSHI.

Med alle de madglade gæster, der besøger den travle gade, stod det jo næsten også skrevet i stjernerne, at Værnedamsvej før eller siden skulle have sin egen kaffebar.

Det er sket med Rist Kaffebar, der åbnede i marts 2014. Der er ikke meget plads omkring de to borde med et par enkelte tilhørende stole, men til gengæld kan man få lækker kaffe fra Coffee Collective. Og når solen skinner bliver der endnu mere plads ude på fortovet, hvor man kan iagttage menneskemylderet på altid travle Værnedamsvej.

I sommerhalvåret kan du tilmed nyde en islatte lavet på Hansen is, og hvis en lidt større sult melder sig, kan du købe lette mellemmåltider som boller og små madder, mens du læser i de internationale magasiner eller dagens avis.

Det er Anne-Line Nielsen og Frederik Domino, der står bag Rist. Ønsket med kaffebaren var at skabe en afslappet atmosfære i mylderet på Værnedamsvej, hvilket de har gjort med loppefund og et renoveringsprojekt længere nede ad samme gade.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.