Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/03/15

Riccos Sluseholmen

  • Foto: Martha Greve Jørgensen Foto: Martha Greve Jørgensen
Riccos kaffeimperium har fingeren på pulsen og ved, hvor tingene sker. Derfor har Riccos netop slået dørene op til endnu en kaffebar i hjertet af Sydhavn på Sluseholmen, hvorfra der serveres kopper af det sorte guld.

Riccos har vokseværk. Med snart 18 kaffebarer omfavner Riccos kaffetæppe snart alle hjørner og kroge af København. Sydhavn er ingen undtagelse. I snart tre år har kaffekæden haft til huse på Sluseholmen, men først for nyligt er kaffebaren rykket længere ind mod land, hvor den atter åbnede i primo februar 2015.

På Sluseholmen 28 kan man nu besøge den nyåbnede Riccos, der med højt til loftet og legerum, byder både børnefamilier, studerende og kaffenørder indenfor. Riccos serverer som altid kvalitetssikret kaffe og søde sager i hyggelige omgivelser, men denne gang i børnefamiliernes tegn.

Riccos arbejder nemlig på at tilpasse sig de miljøer, kaffekæden indgår i. Derfor har Riccos Kaffebar på Sluseholmen gjort plads til legerum og puder i kaffebarens hjørne, for at imødekomme beboerne i kvarteret. Der er derfor mange muligheder i den nyåbnede kaffebar, hvor man både kan arbejde koncentreret ved et af vinduets borde, samt slænge sig med en bog i en af stedets hyggelige kroge.

For enden af den rummelige kaffebar tårner sig en kæmpe vægreol op, hvorfra bøger fra Rubæks Antikvariat kan snuses til og senere købes, hvis man føler sig fængslet af en tekst. Herudover er stedets vægge svøbt ind i flotte malerier med alverdens motiver, der, ligesom resten af stedets nips og grej, kan købes med hjem.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.