Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/02/17

Restaurant Brace

  • Restaurant- Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren Bidstrup

    Restaurant- Brace i Teglgårdsstræde.

    Foto: Søren Bidstrup
  • Madanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren BidstrupMadanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren Bidstrup
  • Madanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren BidstrupMadanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren Bidstrup
  • Madanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Tiramisu - med et nordisk twist Foto: Søren BidstrupMadanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Tiramisu - med et nordisk twist Foto: Søren Bidstrup
Italiensk gourmetrestaurant i Teglgårdsstræde fusionerer det bedste fra Italien og Norden.

Kokken Nicola Fanetti har arbejdet på den italienske Michelin-restaurant Era Ora som køkkenchef, så han er godt inde i det italienske DNA. Men hvor Era Ora altid har fuld fokus på Italien, så har Nicola altid haft en lyst til også at lukke det nordiske ind i sit køkken. Måske også fordi han tidligere har været forbi både Noma og de italienske stjernerestauranter"Miramonti l'altro" og "Ristorante Quadri- Alajmo".

Derfor gik han i starten af 2017 solo og åbnede Restaurant Brace i Teglgårdsstræde 8 A i Indre By, hvor han tager det bedste fra sine to verdener.

Madanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren Bidstrup

Her kan man få den helt store oplevelse med tolv eller otte serveringer til henholdsvis 775 kr. og 515 kr., og stilen er gourmet med flotte anretninger og sirlige kompositioner på tallerknen.

Læs også: Guide: De 7 nye italienske restauranter i København

Blandingen af italiensk og nordisk kan f.eks. være en tiarmet blæksprutte i græskar-puré og rød oxalis (skovesyre) og sprød quinoa på toppen. Eller fusionen imellem blomkålsrisotto med gran i form af både olie og pulver. Til dessert har de twistet den helt klassiske tiramisu og skiftet marsalaen ud med snaps og maltdrys i stedet for kakao.

Madanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Tiramisu - med et nordisk twist Foto: Søren Bidstrup

Lokalet er holdt i mørke solide træsorter i et moderne look, hvor der igen både skæves mod syd og nord, uden det på noget tidspunkt tipper. Den ene væg har en lang pudebetrukket bænk, og stolene er afrundet i ryggen - med armlæn og god siddekomfort.

Læs også: København har fået ærkefransk Allo Allo-bistro

Madanmeldelse - Brace i Teglgårdsstræde. Foto: Søren Bidstrup

Her er lagt vægt på god service, og de opmærksomme tjenere kender både køkkenets finurligheder, samt er dygtige til at manøvrere i vinkortet.

Hvad: Restaurant Brace
Hvor: Teglgårdsstræde 8A, Indre By

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.