Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 28/04/14

Pony

Pony

Vesterbrogade 135
1620 København V

Åbningstider

Tirs-søn fra kl. 17.30
Lukket mandag

Kontakt

33 22 10 00
 

 

 

 

  • Foto: Malte Kristiansen Foto: Malte Kristiansen
Pony er født ud af Restaurant Kadeaus succes. Den bornholmske himmelstormer lå nemlig her, inden lokalerne blev for trange, og de besluttede at flytte køkkenet til Wildersgade, hvor der var plads til større gastronomiske armbevægelser.

...

'Vi ville aldrig lukke det her sted. Vi ELSKER det, og snakkede om, at vi på ingen måde kunne forene os med tanken om, at det skulle være slut', fortæller Rasmus Kofoed fra Kadeau. 'Det var jo her det hele startede, og vores lille barn, så nu har vi i stedet lavet det om til en mere afslappet restaurant'.

Pony har fået sit navn fordi den er nabo til Vesterbros ældste bygning, det forhenværende gæstgiveri Sorte Hest fra slutningen af 1600-tallet. Stedet blev ofte brugt af sultne og trætte bønder, der ikke nåede inden for Københavns volde, før Vesterport lukkede om aftenen.

Lokalet er lille, men hyggeligt og intimt, og fungerer godt til den afslappede stemning, hvor kokkene næsten kan røre ved alle gæsterne fra deres plads bag komfuret.

Pony kører 7-8 retter med den billigste ret startede ved ca. 100 kroner. Pony bliver en lille udgave af Kadeau, men med en masse fællesnævnere og en prispolitik der gør, at man kan kigge forbi en gang om ugen uden af skulle tage pant i hesten.

Maden bliver stadigvæk topambitiøs, men i den afslappede tilgang til at køre service, så alle føler, at man er i øjenhøjde.

Pony booker desuden ikke alle borde op, så der er altid mulighed for at smutte forbi og få en bid mad og hænge ud ved det gastronomiske vandtrug.

Det fulde udtræk – på Kadeau kaldet bornholmerbank, her et ponyspark – består af fire retter til 475 kr.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.