Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/03/14

Paradis på Vesterbro

Paradis på Vesterbro

Vesterbrogade 47
1620 København V

Åbningstider

Hver dag: 12-22.
Tiderne for hver paradis butik er forskellige og de ændrer sig løbende efter årstid. Tjek under hver butik på hjemmesiden, hvis du vil være sikker.

Kontakt

35 35 79 12
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Isbarer

 

 

 

  • Foto: Nynne Hein Møller Foto: Nynne Hein Møller
Her på Vesterbro Torv kan du få dine sødeste sommerdrømme opfyldt. Liflig hyldeblomstsorbet og forførende blød After Eight-is.
For de, som indimellem tvivler, kan vi oplyse at Paradis findes. Her på Vesterbro Torv kan du få dine sødeste sommerdrømme opfyldt.

Isen
Hyldeblomstsorbet liflig som sommerdug, forførende blød After Eight-is med pikant smag af mint, italiensk Stracciatella med chokoladeflager i en mælkeis let som den lykkeliges gang på jorden. Læg dertil 14 andre fristende slags, som du også har lyst til at smage.

Paradis praler af, at de kun bruger årstiden friske frugter, men ser du is af frugter udenfor sæson, skal du ikke tøve: Faktum er, at man laver den bedste is af frossen frugt, da den frosne frugt blander sig bedst med sukkeret, man tilsætter.

Mælkeis, yoghurtis og sorbet
Paradis' is er fremstillet af Grambogaard-mælk fra Fyn og salget er så stort, at isen i butikken er friskrørt. Det vidner den lange kø om, som strækker sig hen ad fortovet. Det betyder, at både sorbeter og mælke- og yoghurtis har en ekstrem cremet konsistens fuldstændig uden iskrystaller.

Paradis sælger både isen i bægre og i traditionelle vafler, ligesom du kan købe den med hjem i bokse, som er fremstillet af flamingo, der holder på kulden. Prøv også en milkshake.

Foruden is, sælger Paradis også kaffe i urbane varianter og hjemmelavet, varm chokolade.

Udover kontanter kan du i Paradis betale med deres helt eget betalingskort, der selvfølgelig hedder paradiskortet, som du kan købe i butikken.

Københavns første Paradis-butik ligger på Sankt Hans Torv og åbnede i 2003.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.