Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/01/18

Østerbro har fået sin egen Madklubben

  • Det gamle Park på Østerbro bliver snart forvandlet. Foto: Rasmus Kramer Schou

    Det gamle Park på Østerbro bliver snart forvandlet.

    Foto: Rasmus Kramer Schou
Det gamle Park er officielt i mål efter at Madklubbens anden restaurant er klar til gæster.

Endelig - fristes man til at sige. De seneste år har en af Københavns flotteste og mest kendte adresser stået gabende tom.

Læs også: Indre By får ny bar og butik med masser af specialøl

Park på Østerbrogade har oplevet en deroute fra det hotteste in-sted i 90'erne til café og siden forladt og nedslidt. Her var engang dørmænd i jakkesæt og kø langt ned af gaden for at komme ind på det hippe diskotek i mange plan, siden skiftede koncepterne næsten (d)årligt inden en kebabrestaurant overtog som sidste søm i ligkisten på den ikonisk smukke bygning fra 1920'erne.

Foto: PR

Efter fire forladte år skete der så endelig noget på adressen igen. Anders Aagaard fra Madklubben valgte nemlig Park som sin helt store satsning i 2017.

Læs også: Se billederne: Sådan så Amagertorv ud i gamle dage

Det betød, at Madklubben først åbnede en Østerbro-aflægger af den superpopulære Tony's i Havnegade, hvor man kan tage en tur igennem de italienske klassikere. Tony's Østerbro ligger ud mod Østerbrogade i første store lokale samt den omkringliggende balkon med plads til ca. 150 gæster.

Foto: PR

I starten af 2018 rykkede Madklubben Østerbro så ind, således at Madklubben råder over Madklubben Vesterbro, Frederiksberg og altså Østerbro samt Madklubben Steak.

Den ligger i de bagvedliggende lokaler ud mod atletikstadionet og er perfekt til formålet med sine mange forskellige rum, chambre separee, niveauer og terrasser. Madklubben Østerbro har plads til omkring 220 spisende gæster.

Foto: PR

Læs også: København har fået et nyt smørrebrødsmekka

Menuen er klassisk Madklubben med en enkelt ret for 125, to retter for 200 og tre retter til 225 kr. Menuen skifter ca. hvert kvartal og enkelte retter kræver tilkøb - f.eks. skal man lægge 150 oveni, hvis man vil have en steak au frites.

Foto: PR

Servicen er præget af unge mennesker med let til smil, men som måske ikke kan svare korrekt på hvad restsukkerniveauet er i dagens champagne. På Madklubben skal det være let, effektivt og hyggeligt - det er det, man betaler for - ikke for hvid dug på bordene og professionelle sommelierer.

Foto: PR