Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/07/16

Nyhavn Pizzeria

  • Foto: Ikke oplyst
Det her er, du skal hente din pizza, hvis du sidde på Nyhavns kajkant og nyde sommerstemningen på ægte københavnermanér.

Hvis man gerne vil køre den helt rigtige københavnerstil og undgå turistfælderne og de dertilhørende høje priser, skal man smutte fra Nyhavns kaj ned ad den charmerende sidegade Lille Strandstræde for at finde sin frokost eller aftensmad.

Her ligger et lille pizzeria, som hver dag langer massevis af pizzaer, durumruller og burgere over disken til dem, der foretrækker at nyde Nyhavns idylliske udsigt fra kajkanten i stedet for en af de mange restauranter.

Menukortet på Nyhavns Pizzeria ligner det, man kender fra mange andre pizzasteder rundt omkring i byen. Her er ikke tale om gourmetpizza men derimod et bredt udvalg af alt lige fra ananasklassikeren Hawaii til pizzaer med fire forskellige slags kød.

Uden for den lille fastfood-biks finder man nogle få siddepladser og borde. Men i stedet for at slå sig ned her, bør man tage maden med hen på kajen, så man kan sidde side om side med andre københavnere og suge Nyhavns gode stemning til sig og kigge på bådene, der sejler forbi i kanalen.

Hvad: Nyhavns Pizzeria
Hvor: Lille Strandstræde 6, København K

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.