Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/04/18

Nicecream

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Økologiske is i Elmegade og på Vesterbro uden animalske produkter og tilsætningsstoffer.

Hvis du er typen, der drømmer om kolde is i sommervarmen, men ikke gider animalske produkter og tilsætningsstoffer, så har du fundet det rigtige sted.

De to venner David og Fannar slog nemlig dørene op til deres isbar i Elmegade ved navn Nicecream i juli 2015. Det er søde sager, der forkæler både krop, sjæl og miljø - i hvert fald ifølge de to is-entusiaster.

Læs også: Ny frivillig café bliver bestormet af venlighed

Alle ingredienser er økologiske, og isen laves i hånden. I stedet for soja- eller rismælk benyttes kokosmælk i produktionen, som består af en lang række smagsvarianter. Og er du gal, det er godt.

Prøv for eksempel en økologisk veganer-is som en Brownilicious med vanilieis, stykker af vegansk brownie og peanutbutter-fudge. Man kan også sætte tænderne i smage som passionsfrugt, annanas og mange andre lækre varianter. Man kan ikke se ismenuen på hjemmesiden, da den skifter fra dag til dag.

Kan man fristes af en bowl, kan den fås i tre varianter. En med acai, peanutbutter og jordbær. Hertil kan man forvente et sandt bombardement af granola, frisk frugt, sirup og meget andet. En regnbuefarvet godbid på den sunde måde.

Foto: PR

Man kan nyde isen som kugler i en sandwich mellem to småkager, i et bægre eller vaffel.

Også om vinteren

Om vinteren, hvor is jo ikke just er en topsællert, kan man hos Nicecrem nyde veganske æbleskiver, varm kakao og suppe.

Æbleskiverne bliver lavet frisk fra bunden, og Nicecream har selv udviklet opskriften. Vegansk betyder selvfølgelig uden smør, æg og mælk. I opskriften kan vi bl.a. afsløre, at der, for at erstatte de animalske produkter, er tilsat soyayoghurt, æblemos og citronskal. Æbleskiverne er helt perfekt fyldige og svampede på den gode måde, og de smager dejligt. Alt er hjemmelavet fra bunden, og julekuglerne serveres med vegansk is samt blåbær- og jordbærsyltetøj.

I juli 2016 åbnede Nicecream butik nummer to ved Enghave Plads på Vesterbro.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.