Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/08/17

Neighbourhood Frederiksborggade

  • Foto: PR Foto: PR
Den populære pizza-pusher Neighbourhood har åbnet nyt i Indre By lige ved Torvehallerne.

I 2015 fik Vesterbro en ny økologisk pizzarestaurant med fokus på fællesskab og sæsonbestemte råvarer.

Martin Beck Duedahl, som er hjernen bag konceptet, havde en drøm om at skabe et spisested med cocktails og sprøde pizzaer, hvor københavnerne kunne komme hinanden ved. Og det må siges at være lykkedes.

Billedserie: Kom med indenfor hos Neighbourhood her

Siden åbningen har der weekend efter weekend været propfyldt i Neighbourhoods rå lokaler på Istedgade. I 2015 kårede AOK's læsere Neighbourhood til Byens Bedste Nye Restaurant, og i 2017 var Neighbourhood nomineret til Byens Bedste Brunch/Morgenmad for sin populære pizza-brunch.

Læs også: Hot burgerbiks åbner nyt på Østerbro

Det har givet Martin Beck Duedahl og resten af pizza-slænget blod på tanden, og nu har Neighbourhood åbnet endnu en økologisk certificeret restaurant i Restaurant Umages gamle lokaler på Frederiksborggade 20 D i Indre By.

Her er der det seneste halve år blevet bygget grundigt om og gjort lækkert, så gæster kan hoppe om bord i de sprøde, økologiske pizzaer og gode cocktails.

»Pizzaerne er stadig low-carb, sprøde, økologiske og ikke mindst smukke, fyldt med frisk fyld i vilde og inspirerende kombinationer. F.eks. koreansk BBQ-marineret svinenakke serveret med kimchi, ingefær og koriander,« fortæller Martin Beck Duedahl og fortsætter.

Læs også: Nu får København en tartelet-festival

»Der er blevet brugt utallige timer på udviklingen af den nye menu, hvilket har resulteret i, at maden har fået et kæmpe løft, hele vejen rundt. Pizzaerne, desserterne og ikke mindst vores nye kitchen snacks, som blandt andet indeholder jamaicansk-inspirerede, grillede andehjerter og friske østers.«

»Lige som på Vesterbro vil vores AOK-nominerede brunch også blive serveret i lokalerne på Frederiksborggade i weekenden fra kl. 10 til 15. Som noget helt nyt vil vi der være åbent til frokost hver dag i indre by. Til august åbner vi op for vores late night cocktailbar, hvor der vil være god stemning, DJ og ikke mindst rigtig lækre cocktails.«

Et af varemærkerne fra Neighbourhood på Istedgade er, at man ikke kan booke bord. Det bliver der lavet en lille smule om på i den nye på Fredensborggade.

»Ja, den er god nok. Vi booker borde på Neighbourhood Frederiksborggade. Men kun til de utålmodige, og dem der er i god tid. Vi booker nemlig ikke mere end 30% af restauranten. Grunden til at vi ikke booker mere er, at det er umuligt at gå impulsivt ud og få bord på bedre restauranter i Indre By, hvis ikke man har booket bord i god tid. Det har vi en mission om at råde bod på. Derfor beholder vi vores walk-in-princip fra Vesterbro og har altid en plads til dig. Hvis der er ventetid, kan man få en cocktail og snack baren, imens man hygger sig til lækre toner i naboernes selskab,« slutter Martin Beck Duedahl.

Billedserie: Kom med indenfor hos Neighbourhood her

Hvad: Neighbourhood Indre By
Hvor: Frederiksborggade 20 D i Indre By

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.