Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/04/17

Neighbourhood

Neighbourhood

Istedgade 27
1650 København V

Åbningstider

Mandag til onsdag: 17.00-23.00
Torsdag: 17.00-01.00
Fredag: 17.00-02.00
Lørdag: Brunch fra 10-15, herefter åbent til kl. 02
Søndag: Brunch fra 10-15, herefter åbent til kl. 23

Kontakt

32 12 22 12
 

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: pr Foto: pr
  • Foto: pr Foto: pr
  • Foto: pr Foto: pr
  • Foto: pr Foto: pr
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Neighbourhood er Vesterbros pizza/cocktail hangout nr. 1, for alle der vil smage pizza vol. 2.0.

Neighbourhood - Organic Pizza & Cocktails ligger på Istedgade 27, mellem Viktoriagade og Gasværksvej. Her kan ikke reserveres bord, så alle er lige i kampen.

Man går et par trin op og kommer ind i selve baren, hvor der er plads til 28 gæster. Rundt til højre for baren ligger selve restauranten, og her kan sidde yderligere 52 gæster. Indretningen er trendy og rå, fyldt med levende stearinlys, rustikt genbrugsdesign og frithængende glødepærer.

Neighbourhood er ejet af Martin Beck Duedahl, som faktisk 'opfandt' konceptet til restauranten i en afhandlingsopgave i forretningsudvikling på Roskilde Business College. Siden fik han så følgeskab af køkkenchef Claus Engelbrecht Hansen, der tidligere var med til at starte Umami op. Claus er dog sidenhen rykket videre til nye restauranteventyr.

Pizza vol. 2.0
Der er lidt snacks, salater og desserter at vælge imellem, men hovedfokus er selvfølgelig pizzaer (145 kr.) Der er otte stykker at vælge imellem. Bunden er meget tynd og næsten helt papadum-sprød. Der bliver brugt en tredjedel så meget dej, som til traditionelle pizzaer, hvilket fortæller noget om, hvor tynd bunden er, og den bliver også rullet med kagerulle i stedet for med hænderne.

Tanken er, at du ikke skal blive mæt af bunden, men mæt af grøntsagerne som er på. Alt er økologisk, høj kvalitet og sæsonbestemt, så der f.eks. er masser af jordskokker, skorzonerrødder, blomkål, rodfrugt og græskar på om efteråret. Og efter en kort tur i ovnen bliver der toppet med krydderurter, pestoer og andre lækkerier.

Pizzaudbuddet skifter jævnligt, og alle pizzaer bliver toppet med revet parmesan, ligesom der i et hjørne, (hvis man da kan kalde noget i en cirkel et hjørne) ligger lidt syltede peberfrugter og rucola, som man så selv kan dosere. Hver bid er en ny smagsoplevelse, og spisningen bliver næsten helt tapas-agtigt, når man sidder og nipper de forskellige bidder.

I weekenden kan man starte dagen med morgenmadspizza, når Neighbourhood serverer økologisk brunch, som fås både med og uden kød.

Fællesskab
Der står bestik, servietter samt pizzaskærer i en lille spand på bordet, som for det meste er langborde, hvor man bliver bænket sammen med andre gæster. Så der er meget, 'undskyld må jeg ikke lige låne'. Man skal med andre ord kunne sidde skulder ved skulder og samtidig være gode naboer.

Neighbourhood ligger i en høj stue og i godt vejr kan de store vinduer køres op, og der bliver sat højborde på gaden og puder på restaurantens gulv/vinduskarme, så man kan nyde sin pizza udendørs.

Bartenderne Hack Kampmann og Jesper Holst har tidligere været forbi Ruby, Liedkoeb, Bar O og Mikropolis, inden de fik ansvaret for Neighbourhoods drinks.

De presser hver dag saft og juice fra de samme ingredienser, som bliver brugt på pizzaerne, så tingene hænger sammen.

I sommeren 2017 åbner Neighbourhood restaurant nummer to på adressen Frederiksborggade 20 D i København K. Læs mere om den nye restaurant her.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.