Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/06/15

Meyers Deli i Magasin

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
I Magasins underetage ligger Meyers kombinerede bageriudsalg, kaffebar og deli.

Her kan man spise ved højborde uden dug eller tag plads i delien med udsigt til køkkenet. Meyers Deli har desuden et stort udsalg af kolonial, aftenretter til opvarmning og hjemmelavede salater i Mad & Vin.

Kommer du ind i Magasin fra metrostationen på Kongens Nytorv, ligger Meyers moderne svar på et cafeteria, en take away og delikatesseforretning på højre hånd lige indenfor glasdørene over for Mad & Vin.

Du kan du enten spise ved den lange bar eller ved lave, firkantede fællesborde uden dug, eller du kan købe de hjemmelavede retter med hjem. Vær forberedt på selvbetjening. Du bestiller og betaler i baren og får udleveret en elektronisk brik, som bibber og blinker, når din mad er klar til afhentning hos kokkene i det åbne køkken.

Madstilen er nymodens og nordisk, forstået som masser af smag og spil mellem salt, surt og sødt i små, visuelt indbydende portioner.

Er du gået sukkerkold midt på shoppingturen, har Meyers Deli (BAGERI) et pænt udvalg af spændende kager og chokolader og kaffe i alskens urbane afskygninger til priser, som nok skal få mormor fra provinsen til at ryste på hovedet.

Du kan også købe maden med hjem - enten færdigretter, som er parat til at spise på en bænk i solen, hvis vejret er godt, eller retter, som du selv tilbereder eller varmer i ovnen. Køb f.eks. en rugbolle til. De mætter godt og er, ligesom resten af brødet, bagt på Meyers eget bageri.

Meyers Deli i Magasin åbnede i 2006 . I forvejen ligger Claus Meyers første deli på Gammel Kongevej.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.