Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/08/15

Lydolphs Isbar

  • Foto: Bo Amstrup Foto: Bo Amstrup

Lydolphs Isbar er kendt og berygtet for sin gigantiske Lydolpher vaffelis, så folk står i flere meters kø op af Strandvejen. Og en Lydolpher er ikke at kimse af for ismaver: Tre store iskugler, to flødeboller, masser af softice og til sidst drys på toppen. "Prøv den, hvis du tør", som der står skrevet på væggen bag isdisken. Men på en varm dag skal du være forberedt på at guffe hurtigt, hvis ikke 50 procent af isen skal løbe ned ad dit sommertøj, gennem dine sandaler og svømme smeltende ned ad Strandvejen, som det ofte sker for begærlige isspisere.

Heldigvis ligger Hellerup Strand lige om hjørnet, så du kan få badet den klistrede smelteis af dig. Der er heller ikke langt til Charlottenlund Strandpark. Kæmpeisen blev lanceret for år tilbage af den tidligere ejer Jørgen Lydolph, og trods ejerskifte er den ikke blevet frosset ud.

Er du ikke til helt så stor en mundfuld, er en Olfine (en kugle, en flødebolle og softice) eller en Olfert (en flødebolle og softice) et alternativ. Udvalget af is rummer mere end 20 forskellige slags flødeis, sorbet og diverse ispinde.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.