Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 19/01/17

Lo-Jo’s Social

Lo-Jo’s Social

Landemærket 7
1119 København K

Åbningstider

Man-lør: 11:30 – 22:00

Kontakt

53 88 64 65
 

Køkkentype

Burger

 

 

 

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Burgerrestaurant lige ved Rundertårn serverer back-pack stemning og cocktails i faverige omgivelser.

George er egentlig fra dejligt varme Australien, men da han besøgte København med sin kæreste for et par år siden, var de heldige med vejret:

'Jamen, vi ramte den bedste danske sommer i hundrede år. Så vi blev forelskede i landet og besluttede at flytte herop. Vi troede jo, at vejret altid var sådan heroppe. Det var det så ikke,' fortæller han og bryder ud i et karakteristisk down-under grin.

Læs også: Guide: 10 lækre cocktailbarer i København

Så da de åbnede deres burgerrestaurant Lo-Jo’s Social på Landemærket 7, lige ved siden af Rundetårn, valgte de at indrette den som solskin. Her er masser af tegnet kunst på væggene, høje metalstole i gul, blå og gul og lyskæder i loftet. Her er indrettet, så man kan være social, både med venner, men også i den festlige stemning, der ganske ofte spreder sig.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Her er en hyggelig familiær stemning blandet mellem burgerrestaurant og backpacker-hostel.

Lo-Jo's Social er en burgerrestaurant, så kortet har selvfølgelig en håndfuld forskellige at byde på (99-119 kr). Fra den helt klassiske cheeseburger over vegetarburger, brisket, fiske eller confiteret andeburger. Alle har briochebolle og ligger sig i feltet imellem US-style og café burger. Altså en relativt stor burger, men stadigvæk tilpas snasket og har man viljen, kan den også spises med én hånd. Onion rings, fritter, rødbedesalat og coleslaw kan tilkøbes. Og hver uge skifter 'Burger of the Week'.

Se billederne: Kom indenfor på Østerbros nye bøfsandwich-hotspot

Cocktailkortet består af lette, letdrikkelige drinks, en del med frugter og kan bestilles både som single (90 kr.) eller som store delecocktails til 4-5 personer for 350 kr. Her er også et udvalg af forskellige spritzes, blandt andet nyklassikeren Aperol, men også Pimm's og mere kreative frembringelser.

George har også taget 'Apple Press' med fra Australien, hvor man kan få det rundt omkring på barer. Det er forskellige cocktails med friskpresset æblejuice i, i princippet cocktails baseret på æbler. Her er selvfølgelig også vin, øl og bobler.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Lo-Jo's Social har fået sit navn fra George og Fies mødre, der hedder (Lo)ne fra Danmark og Georges mor (Jo)sephine fra New Zealand.

Hvad: Lo-Jo’s Social
Hvor: Landemærket 7, Indre By

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.